Celebru regizor: Protestatarii, ”masă amorfă de figuranți, behăind imnul național”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
PROTESTE
PROTESTE
Regizorul Constantin Vaeni a desființat protestele din Piața Victoriei în contextul discuției despre un al doilea mandat al lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. 

Iată ce scrie regizorul pe Facebook: 

”Cum adica : Johannis isi "pregateste" cel de-al doilea mandat ?.. Care "mandat"..

- de la cine l-ar lua ?.. cine sa i-l dea ?!..- fiindca e a nu stiu cata oara auzim cum.. pe la tot felul de emisiuni tv.- d'astea in care se mesteca vidanje intregi de vorbe, se mesteca, mai nou, si idiotenia asta! - probabil ca de dragul.. conversatiei !..

Ce fel de "mandat" ?..- poate.. "de aducere" - desi asta, "de aducere", ar fi trebuit sa fie deja.. in curs !.. Da' si chiar daca asta ar fi in capul plavanului.. si-al unora dintre puzderia de chelnerii si de lustragii care roiesc prin preajma lui,.. pai da - mai servitorilor ! -.. la viitoarele alegeri prezidentiale,.. adica, hat !.. peste doi ani,.. va-nchipuiti ca vor vota numai astia cu "luminitele" in maini, de prin p.ta Victoriei, sau de pe unde-or mai bate ei strazile.. pentru "un viitor luminos" al Romaniei ?!

Asa va inchipuiti voi, toti cei care "dezbateti" aceasta.. < ipoteza > bezmetica ?..

Pai si-atunci ce-ar trebui sa intelegeaga lumea.. si "sa accepte" ?.. - ca pentru "un al doilea mandat" al unuia.. Johannis,.. din Sibiu -pe dreapta,.. o intreaga tara trebuie sa se lase impinsa in.. dezmat stradal,.. in balamuc social si politic,.. si intr-un tambalau inept,.. intretinut de o masa amorfa de figuranti.. care habar n-au in ce film fac ei figuratie, nici cine sunt : "scenaristul, regizorul si producatorul" filmului cu pricina, desi n-or fi ei chiar toti doar "figuranti de rand" - sunt si o intreaga sleahta de samsari de figuranti, care-i aduna.. - "convocandu-i la filmare" si manandu-i din spate, ca la "defilare", prin fata camerelor televiziunilor.. ca turmele de oi la pascut, ori la tuns ?!..- behaind "Imnul national" si fluturand - in mod nerusinat si.. aiurea.. - Tricolorul Romaniei, de ca si cum ei "ar fi" Romania ?!..- alaturi de.. culmea !.. steaguri d-ale .. UE,.. SUA , Canadei si dracu mai stie de-ale cui ?!..

Asta ce-o mai fi ?!..

Oare cine-ar mai avea, be fapt, nevoie de "ober-figurantul".. Johannis.. si de ce ?!.. penru inca un "mandat" ?!..
Romania ?!.”

[citeste si]

Constantin Vaeni a realizat filme ca ”Zidul”, ”Buzduganul cu trei peceți”, ”Vacanța tragică”, ”Ancheta”, ”Imposibila iubire”, ”Drumeț în calea lupilor”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel