CATALOG evoMAG BLACK FRIDAY 2017 reduceri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
CATALOG evoMAG BLACK FRIDAY 2017. evoMAG a început BLACK FRIDAY 2017! Reducerile au fost publicate în catalogul evoMAG. Veți vedea că, în Vinerea Neagră, unele produse au prețuri foarte atractive.

CATALOG evoMAG BLACK FRIDAY 2017. Ediţia din acest an a Black Friday găseşte evoMAG cu o ofertă mai diversificată, prin urmare cu un stoc mai mare de produse în comparaţie cu anii trecuţi, cu o platformă îmbunătăţită şi o interfaţă nouă, care oferă o rapiditate mai mare de procesare a comenzilor, un timp de livrare mai mic şi o experienţă mai bună de cumpărare.

CATALOG evoMAG BLACK FRIDAY 2017. Clienţii pot beneficia de o reducere suplimentară de 10% la orice comandă mai mare de 600 de lei, în cazul în care vor accesa un credit online de la Credius.

CATALOG evoMAG BLACK FRIDAY 2017. În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 18 rate fară dobândă prin Banca Transilvania, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în 7 rate fără dobândă prin UniCredit şi în 6 rate fără dobândă prin BRD, BCR, Banca Transilvania, Garanti Bank şi Alpha Bank.

VEZI ȘI: eMAG catalog BLACK FRIDAY 2017. NOUTĂȚI reduceri

CATALOG evoMAG BLACK FRIDAY 2017. Iată ce puteți cumpăra de pe evoMAG de BLACK FRIDAY 2017:

Catalog Evomag BlackFriday 2017

Catalog Evomag BlackFriday 2017

Catalog Evomag BlackFriday 2017 3

Catalog Evomag BlackFriday 2017 4

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel