Urmărește emisiunea live
CRIMĂ METROU. Carmen Dan: Anchetă internă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat, că se desfășoară o anchetă internă după crima de la metrou, de la stația Dristor. 

Ancheta internă are loc în contextul în care o altă tânără fusese împinsă anterior în fața metroului, a reușit să scape și a anunțat prima dată poliția în jurul orei 16:30. 

Carmen Dan a explicat că se caută desfășurarea evenimentelor din momentul primului apel la 112: ”Eu am solicitat încă de dimineaţă să mi se prezinte situaţia intervenţiei şi derularea procedurilor specifice, aşa cum s-au derulat în mod cronologic. Am această situaţie, am solicitat Poliţiei Capitalei să facă un comunicat, ca să puteţi vedea. E o anchetă în derulare, nu aş vrea să mă pronunţ eu acum la cald, însă, din ceea ce am văzut, poliţiştii, din momentul în care au fost sesizaţi - se cunoaşte deja că a fost o oarecare sincopă, după apelul pe 112 - dar de la ora 17.15, când au fost sesizaţi şi au început procedura de audiere, eu cred că e destul de justificată această prezentare a procedurilor. Sunt convinsă că veţi avea astăzi acces la lucrul acesta, nu aş vrea să dezvolt eu acum”. 

”De fiecare dată se poate face mai mult. Sunt activități, cele mai multe tragice, din care trebuie să învățăm. O anchetă internă este deja în desfășurare.” a spus Carmen Dan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel