BRAVO, AI STIL, jurat nou. Cine îi ia locul lui Răzvan Ciobanu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
După ce Răzvan Ciobanu a anunțat că nu va mai face parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil", a luat formă următoarea întrebare: cine va fi cel de-al patrulea jurat?

UPDATE: Noul jurat este nimeni altul decât Cătălin Botezatu!

VEZI ȘI CĂTĂLIN BOTEZATU, jurat nou BRAVO, AI STIL. SURPRIZĂ de proporții

Așadar, Cătălin Botezatu, celebrul creator de modă, se alătură celui mai stilat juriu din România. Emisiunea, de această dată, va aduce în atenția telespectatorilor cele mai valoroase concurente ale sezoanelor precedente. Va începe pe 22 ianuarie și va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16.30. Prima gală „Bravo, ai stil! All Stars" va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie, imediat după „Exatlon".

Ce spune Cătălin Botezatu

„Postura mea, alături de jurați, sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în același timp, și una extrem de severă, pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume. Concurentele, dar și ceilalți membri ai juriului vor avea în mine un partener, un prieten, care, însă, nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv, având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecție dură. Mă aștept din partea fetelor la profesionalism, atitudine și, nu în ultimul rând, la styling", a declarat Cătălin Botezatu.

Cunoscutul designer a mai pășit în platoul „Bravo, ai stil!" în calitate de invitat. Despre această experiență, spune că a fost una extraordinară.  

Știrea inițială

Întrebarea își va găsi răspuns joi seară, la Kanal D, în emisiunea „WOWBiz", prezentată de Andreea Mantea și Victor Slav.

Declarații Răzvan Ciobanu

"'Bravo ai stil!' a fost singurul proiect TV din care mi-am dorit să fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea ca designer și clienții mei au avut de suferit. Așa că am ales că pentru o perioadă să mă ocup exclusiv de atelier, clienți și colecții noi. Dar sunt recunoscător celor din famila Kanal D că au avut încredere în mine să îmi pună pe umeri așa o parte importantă din show. Sigur că 'porțile' rămân deschise și poate vom mai avea colaborări în viitor.

Acum am nevoie să petrec timp cu mine că designer. Sigur că nu a fost o decizie simplă. Dar asta simt că trebuia să fac. 'Bravo, undefined stil!' este, practic, 'copilul' pe care l-am crescut și la care am contribuit trei sezoane. Mulțumesc echipei pentru că a crezut în mine!", spusese Răzvan Ciobanu.

[citeste si]

Câștigătoarea Bravo, ai stil

Amintim că Iuliana Doroftei este marea câștigătoarea a celui de-al treilea sezon "Bravo, ai stil". În ultima etapă a finalei, ea s-a luptat cu fosta sa colegă de echipă, Emiliana, pentru câștigarea competiției.

"Nu pot decât să te aplaud. Este fix ceea ce îmi doream să văd. M-ai emoționat până la lacrimi. "Bravo, ai stil!" schimbă destine. Ești regina serii! Felicitări", a zis Raluca Bădulescu în timpul jurizării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel