Bătrână aruncată de la etajul 10 de propriul nepot. Cluj-Napoca
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Vineri dimineață, o bătrână în vârstă de 79 de ani, imobilizată în scaun cu rotile, a decedat după ce a fost aruncată de la etajul 10 de către propriul nepot.

Un apel la 112 a anunțat faptul că o femeie în vârstă a căzut de la etajul 10. La scurt timp, pompierii și medicii SMURD s-au deplasat la fața locului și au găsit-o pe bătrână în fața blocului, inconștientă, cu multiple leziuni. În scurt timp, medicii au trecut la manevrele de resuscitare, însă nu au avut efect. 

Și-a desfigurat bunicul

Medicii au fost nevoiți să constate decesul, iar conform unor surse din cadrul anchetei, femeia în vârstă de 79 de ani, în scaun cu rotile, a fost aruncată de la etaj de propriul nepot, în vârstă de 23 de ani. „A fost o dispută verbală între femeie și nepotul ei, iar acest a împins-o peste balustrada balconului”, notează ȘtirideCluj.ro, pe surse. Tânărul nu s-a oprit aici. Acesta și-a snopit în bătaie bunicul de 80 de ani, găsit desfigurat de polițiști și ajuns în cele din urmă stare foarte gravă la spital, notează Dejeanul.ro.

Suspectul, consumator de droguri, este cercetat pentru omor de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

VIDEO, Dejeanul.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel