Aplicație eMAG Black Friday 2017. Cum să NU ratezi ora de start
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Aplicație online - foto simbol
Aplicație online - foto simbol
Dacă ți-ai instalat aplicația eMAG pentru Black Friday 2017 nu ar trebui să ai nicio problemă în ceea ce privește cel mai mare eveniment de shopping al anului. Spunem acest lucru în caz că ți-e teamă că eMAG spune 'start reduceri' și tu încă dormi. Nu este nicio problemă. Telefonul te va anunța, prin sistemul push, că eMAG este gata să fie golit de produse în Vinerea Neagră.

eMAG Black Friday 2017

Dacă îți dorești Consolă Microsoft Xbox One Slim la doar 599 lei, eBook Kindle la 399 lei sau un alt produs despre care v-am vorbit AICI, nu trebuie decât să îți instalezi aplicația eMAG. Aceasta se va comporta ca un fel de ceas, o alarmă, de Black Friday.

CITEȘTE ȘI: Pensionară, mesaj pentru Iohannis și o declarație neașteptată despre Dragnea-VIDEO


eMAG Black Friday 2017

Aplicația va trimite notificarea când pornește campania pe eMAG și poți începe plasarea primelor comenzi din Vinerea Neagră. Atenție la o greșeală care ți-ar putea strica cumpărăturile. Adică ai deja aplicația? Nu uita să faci update la ultima versiune. În caz contrar, poți rata reducerile importante.

eMAG Black Friday 2017

Cu cardul salvat cumperi imediat de Black Friday 2017: "Salvezi datele cardului bancar în contul tău de client eMAG, în Cardurile mele. Vei comanda cel mai rapid produsele dorite". Reamintim, de asemenea, faptul că există și cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank, iar folosirea acestuia va fi recompensată. Utilizatorii vor primi de Black Friday rate fără dobândă și un bonus de 500 de lei.

[citeste si]

eMAG a transmis că până pe 29 noiembrie va livra toate produsele de Black Friday 2017. De asemenea, vor fi disponibile 15 showroom-uri eMAG și 600 de oficii poștale pentru ridicare personală în România. Spor la găsit cele mai bune oferte!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel