Aeroport Craiova. Antalya, o nouă destinație
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
De pe Aeroportul din Craiova vor fi operate, începând cu 1 iunie 2018, zboruri directe către Antalya (Turcia), a anunţat, luni, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, 

"În urmă cu câteva zile, o delegaţie a companiei din Turcia s-a aflat în oraşul nostru, vizitând Aeroportul Internaţional Craiova, unde a analizat cu atenţie situaţia infrastructurii, precum şi serviciile oferite, şi a purtat discuţii cu exponenţii mai multor firme locale din domeniul turismului. La final, reprezentanţii operatorului s-au declarat foarte mulţumiţi de condiţiile pe care le-au găsit, de dotări şi de perspectivele pe care le prezintă o cursă directă către una dintre cele mai importante destinaţii turistice din Turcia, Antalya. Aeroportul Internaţional Craiova a reuşit să-şi atragă încă un partener serios, dovadă fiind faptul că noua destinaţie a fost deja lansată. Este un demers care a început cu dreptul, având în vedere că primele pachete turistice au fost deja cumpărate", a declarat Prioteasa. 

Zborurile vor fi operate în fiecare vineri, începând de la 1 iunie şi până la 14 septembrie 2018, iar cursa se desfăşoară fără escală. Potrivit preşedintelui CJ Dolj, reprezentanţii companiei din Turcia s-au arătat interesaţi ca la încheierea sezonului estival colaborarea cu Aeroportul din Craiova să continue cu o destinaţie alternativă, Iordania şi Egiptul fiind printre cele luate în calcul în această etapă. 

[citeste si]

Preşedintele CJ Dolj a mai afirmat că anul viitor se anunţă încă de pe acum unul intens pentru Aeroportul Internaţional Craiova, în condiţiile în care apar noi destinaţii, iar tendinţa de creştere a traficului de pasageri se consolidează, în urmă cu două zile fiind depăşit pragul de 400.000 de călători. "Sunt argumente care ne determină să depunem în continuare toate eforturile pentru ca, până la finele lui 2018, să avem deja în derulare investiţiile pentru extinderea terminalelor de plecări şi de sosiri, susţinând astfel creşterea capacităţii de operare a aeroportului nostru", a subliniat Ion Prioteasa. 

În prezent, de pe Aeroportul Internaţional Craiova sunt operate curse aeriene regulate către 11 destinaţii externe: Roma, Milano, Bologna, Veneţia, Madrid, Barcelona, Valencia, Londra, Paris, Köln şi Tel Aviv, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel