Actorul Vlad Ivanov, de la vânzător în Gara de Nord, la Palme d’Or
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vlad Ivanov, unul dintre cei mai cunoscuţi şi premiaţi actori din România, atât în teatru cât şi în film, nu a avut o viață tocmai ușoară. Vlad Ivanov a povestit în emisiunea" Dincolo de aparențe"  a Florentinei Fântînaru despre perioada când a fost vânzător în Gara de Nord şi în ce relaţii a rămas cu foştii lui colegi de la magazin.  

"Cineva m-a întrebat dacă a fost o perioadă neagră din viaţa mea.A fost una dintre cele mai fericite perioade din viaţa mea pentru că am câştigat prieteni de suflet pentru toată viaţa mea. Acei patroni şi cele două colege cu care vindeam şi-au pus toate speranţele lor în visul meu şi m-au ajutat să-l îndeplinesc. Ţin minte că în noaptea în care am venit de la facultate şi le-am spus că am luat a fost o explozie de bucurie în tot magazinul. Şi acum mă întâlnesc cu ei şi sunt extrem de bucuroşi şi fericiţi de tot ceea ce fac. Mă sună, ne întâlnim, e ceva viu care trăieşte  în noi prietenia noastră", povestește Vlad.

Actorul a debutat pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti în spectacolul „Tamerlan cel Mare“ în regia lui Victor Ioan Frunză.  Rolul domnului Bebe din filmul câştigător al unui Palme d’Or, „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile“, în regia lui Cristian Mungiu, i-a adus recunoaşterea internaţională şi premiul pentru cel mai bun actor acordat de Asociaţia criticilor de film din Los Angeles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel