Tudor Ionescu, după moartea Cristinei Țopescu: O dramă prin care trec sute de mii de români, printre care mă număr și eu

Tudor Ionescu FOTO: Facebook Tudor Ionescu
Tudor Ionescu FOTO: Facebook Tudor Ionescu

Tudor Ionescu este de părere că drama prin care a trecut jurnalista Cristina Țopescu îi afectează și pe alți români. 

Tudor Ionescu a vorbit, în direct, la România TV, despre mai multe discuții pe care le-a avut cu Cristina Țopescu în ceea ce privește problema câinilor maidanezi. Politicianul spune că această problemă persistă de mai mult timp, iar, împreună cu jurnalista, a încercat să înființeze poliția animalelor. 

”Un om pe care l-am cunoscut tocmai prin prisma acestei pasiuni pentru animale. În calitate de consilier general, ne-am întâlnit în urmă cu doi ani de zile să discutăm despre înființarea poliției animalelor. Și-a dorit foarte mult și chiar a făcut parte din acest proiect, în zona de comunicare, de cum să transmitem acest mesaj cetățenilor. Este o dramă, dacă vreți, în spatele tragediei evidente, pe care nu o putem neglija, o dramă prin care sute de mii de români trec în fiecare zi. Și printre care mă număr și eu. Și anume, această luptă cu niște... pe de o parte, niște autorități locale care nu își fac treaba din această perspectivă (n.r se referă la problema câinilor maidanezi), niște SRL-uri conduse de niște oameni care nu au decât interesele materiale în vedere și nicidecum bunăstarea animalelor și niște asociații care se pun drept intermediar. Aceasta este drama prin care foarte mulți români trec și se luptă zi de zi de zi”, a precizat Tudor Ionescu, la România TV. 

Solicitare către autorități 

În cadrul intervenției televizate, Tudor Ionescu a făcut un apel căte autorități pentru a lua măsuri în acest caz. 

”Sper ca Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Agriculturii, să intervină chiar în cazul asociației la care ea făcea referire. Pentru că acea asociație face uzurpare de nume. O asociație care se folosește de numele ASPA pentru a ridica din România și din Ilfov căței de pe domeniul public și a încheia contracte sub această notorietate. Are însemne luminoase și sonore, lucru care este ilegal. Scrie 112 pe ambulanțele lor, ceea ce este, de asemenea, ilegal. Duc toți acești câini într-un adăpost la Giurgiu unde pe data de 29 noiembrie 2019 DSV Giurgiu ne spunea că nu au autorizație sanitară și nu pot funcționa. Sunt probleme pe care autoritățile trebuie să le rezolve”, a mai spus Tudor Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel