Moarte suspectă în Maramureș. Bărbat de 41 de ani, găsit decedat în locuință

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un bărbat de 41 de ani, din Vișeu de Sus, județul Maramureș, a fost găsit mort, sâmbătă dimineață, pe corp fiind constatate urme de violență, cel mai probabil în urma unei bătăi. Un tânăr, suspect în acest caz, a fost dus la audieri.

Reprezentanții Poliției Maramureș au declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax, că în acest caz un tânăr din oraș a fost dus la audieri.

„Sâmbătă dimineață polițiștii au sesizați că într-o locuință de pe raza orașului Vișeu de Sus a fost găsit un bărbat decedat. S-a stabilit că bărbatul decedat avea 41 de ani, iar la examinarea exterioară a cadavrului au fost constatate urme de violență. Persoana decedată a fost transportată la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Un tânăr din oraș a fost condus la audieri”, au spus reprezentanții IPJ Maramureș.

În acest caz, o echipă complexă de cercetare face verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a murit bărbatul. Surse judiciare au declarat că, din primele informații, bărbatul decedat ar fi fost bătut de o altă persoană, incidentul având loc pe fondul consumului de alcool. „În funcție de rezultatul necropsiei și altor probe se va face încadrarea faptei, dacă a fost vorba despre omor, tentativă de omor sau lovituri cauzatoare de moarte”, au spus sursele judiciare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel