Moțiunea simplă, RESTITUITĂ PNL-ului. Abuz al PSD?

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis să retragă de pe ordinea de zi moțiunea simplă depusă de PNL. Intitulată ”România în beznă, PSD şi ALDE fură curent”, moțiunea conţine ”solicitări imperative” către premier, a anunţat Ioana Bran, secretar al Camerei.

”Moţiunea simplă depusă de grupul PNL a fost retrasă de pe ordinea de zi, având în vedere că în textul moţiunii se observă solicitări imperative aduse premierului. S-a retras de pe ordinea de zi în ideea de a nu fi respinsă şi a da posibilitatea iniţiatorilor de a corecta textul moţiunii. Aceste adresări imperative sunt contrar celor statuate de Curtea Constituţională prin decizia 148/2007. Biroul permanent a votat retragerea ei de pe ordinea de zi”, a precizat Ioana Bran după şedinţa conducerii Camerei.

Abuz al PSD? 

Deputatul liberal Victor Paul Dobre a declarat că returnarea moţiunii reprezintă ”un abuz al PSD, o evitare a dezbaterii unui subiect important pentru populaţie în pragul iernii”. 

Conducerea grupului liberal urmează să ia o decizie în privinţa modificării sau nu a textului moţiunii. ”Din punctul meu de vedere, nu ar trebui să modificăm pentru că nu există motivaţie. PSD nu face decât să evite o dezbatere”, a adăugat Victor Paul Dobre.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel