Moțiune de cenzură. Ponta s-a răzgândit

Victor Ponta
Victor Ponta

 Parlamentarii neafiliaţi aparţinând Pro România vor vota, miercuri, în favoarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, a anunţat liderul formaţiunii, Victor Ponta. 

"Concret, astăzi, spre deosebire de PSD şi PNL, eu am încredere în colegii mei, avem avantajul de a fi mai puţini, bineînţeles că votăm la moţiune şi fără să-mi arate mie sau ne controlăm votul, că nu e cazul, toţi colegii mei aici prezenţi au spus că vor vota împotriva Guvernului Dăncilă", a spus Ponta, la Parlament. 

El a adăugat că parlamentarilor Pro România le este imposibil să susţină Guvernul Dăncilă, care a dat dovadă de "incompetenţă". 

"Ne este imposibil să susţinem Guvernul Dăncilă. A dat dovadă de lipsă de competenţă guvernamentală şi nu îl putem susţine. Este la fel de evident că azi nu s-a constituit o alternativă serioasă. Eşecul de azi al moţiunii... dl Orban, din păcate, a gândit toate lucrurile greşit, PNL a procedat greşit şi nu au o şansă azi pentru că nu sunt o alternativă, a adăugat Victor Ponta. 

Inițial, Victor Ponta a anunțat că nu va susține moțiunea de cenzură în condițiile în care nu există o soluție viabilă din partea opoziției pentru înlocuirea premierului Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel