MM Stoica, noi ironii după ce Dinamo a ratat play off-ul

MM Stoica a așteptat cu interes meciul dintre Astra Giurgiu și Dinamo București, pentru play off-ul Ligii I. Astra a câștigat duelul, iar Dinamo a rămas să jaoce în play-out. 

Astfel, directorul sportiv al FCSB a ținut să lanseze o nouă ironie la adresa dinamoviștilor. Imediat după finalul partidei, MM Stoica a postat pe pagina personală de Facebook mesajul:

„Acel moment cînd realizezi cât contează golul lui Teixeira”.

MM Stoica nu s-a oprit aici. Acesta a continuat să-i ironizeze pe „câini":  „Noi cu Lazio, ei cu Juve. Nu e așa rău în play-out. Patru meciuri în plus, șanse de a face puncte și a-ți îmbunătăți coeficientul... Sau nu, coeficient e doar la UEFA. Pffff!”, a mai postat oficialul vicecampioanei pe pagina sa personală de Facebook. 

 

Dispută reaprinsă la derby

Disputa dintre Mihai Stoica și dinamoviști s-a reaprins odată cu ultimul derby de pe Arena Națională, încheiat 2-2. După meci, MM Stoica a spus că a fost înjurat pe tot parcursul confruntării și pentru acest lucru, a ținut să răspundă provocărilor lansate de o parte a suporterilor dinamoviști.

„Toată săptămâna premergătoare derby-ului am vorbit cu respect despre Dinamo, asta din considerație pentru conducători, antrenori și fotbaliști (mai ales pentru Torje, pe care l-am apreciat mereu). Cu toate acestea, mi-a fost înjurată oribil familia pe tot parcursul jocului. Pentru cretinii cărora le ies din gură asemenea mizerii, mă bucur sincer. Salutări de la Teixeira... și un mic X la Giurgiu, să fie bine ca să nu fie rău".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel