MM Stoica, îndepărtat de la FCSB? Condiție pentru Becali

FCSB a fost umilită 4-2 de Sepsi iar Becali se gândește la înlocuirea antrenorului Nicolae Dică de la anul, mai ales dacă în cele trei etape rămase din 2018, ecartul de 5 puncte față de liderul CFR se va mări și mai mult.

Un nume pe lista înlocuitorilor este Laurențiu Reghecampf, cel care a mai antrenat de două ori FCSB-ul. Dar Reghe s-ar întoarce cu o singură condiție: îndepărtarea lui MM Stoica de la echipă.

Liber de contract după ce a fost demis de la Al Wahda, grupare din Emiratele Arabe Unite, tehnicianul în vârstă de 43 de ani ar fi tentat de o revenire la gruparea roș-albastră, dar în anumite condiții. Reghecampf i-ar fi transmis deja latifundiarului din Pipera, susține Gazeta, potrivit Digisport, că dorește mână liberă la echipă, putere de decizie, dar și un alt om de legătură între echipă și conducere, deci, cu alte cuvinte nu-l mai vrea alături pe MM Stoica. "Nu mai există ierarhii la echipă, nimeni nu mai ascultă de nimeni, e un haos şi o debandadă de nedescris!", ar fi fost mesajul clar pe care a ținut să-l transmită antrenorul lui Becali.

Reghe i-ar mai fi spus lui Becali că în al doila său mandat lucrurile nu au funcționat precum în primul și din cauza relației de colaborare cu MM, care nu a mai fost la fel de bună. Unele surse au dezvîluit faptul că MM Stoica nu l-a vrut pe Reghe antrenor în urmă cu trei ani, dar că nu s-a putut opune dorinței lui Gigi Becali, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel