MM Stoica, atac la Alibec: Poate se supără Gigi, dar...

MM Stoica a lansat un atac foarte dur la adresa lui Denis Alibec. Cu riscul de a-l supăra pe Gigi Becali, MM Stoica a precizat că protejarea lui Alibec de către patron a dus la pierderea titlului anul trecut în fața lui CFR Cluj.

„Eu cred că anul trecut am fi câştigat campionatul, dacă Gnohere ar fi fost utilizat cu regularitate iar alţii ar fi plătit pentru actele de indisciplină aşa cum trebuia. Adică să fie scoşi din echipă. Gnohere era rezervă în playoff şi avea 21 de goluri în toate competiţiiile. Ştiţi ce cred? Poate se supără Gigi dacă aude asta, deşi noi discutăm des.

Eu cred că a contat că Gigi Becali a avut mai mare încredere în fotbalistul Alibec decât în fotbalistul Gnohere. Se gândea că o să-şi revină Alibec. Toată lumea îl vedea pe Alibec cel mai bun din România când l-am transferat.

E adevărat că a fost foarte obraznic cu mine, dar nimeni, mai ales eu, nu l-am oprit să dea goluri la FCSB şi să ia campionatul. Eu i-am spus ceva, am văzut că n-a înţeles, n-am mai zis nimic", a declarat MM Stoica, la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel