Mlada Boleslav crede în ”alinierea planetelor” și vrea să profite de degringolada de la FCSB

FCSB este într-o situație deloc fericită, după trei meciuri pierdute, antrenorul principal a părăsit postul, iar funcția de 'principal' este ocupată de fostul său secund, Vergil Andronache.

Situația a fost remarcată de jurnaliștii cehi de la sport.cz, care chiar cred că pe cei de la Mlada Boleslav, adversarul din această seară în Europa League, i-a lovit norocul, sperând că degringolada din curtea lui Gigi Becali le va fi de folos.

În avancronica partidei din această seară, jurnaliștii cehi cred că stelele s-au aliniat pentru Mlada: ”Nu s-ar fi putut produce o constelație mai favorabilă pentru jucătorii Mladei. Echipa este fără antrenor, fără stadion și fără jucători de bază! Meciul se joacă la 70 de kilometri de București. Pe Arena Națională o să cânte Metallica...", scriu cehii de la sport.cz.

Unul dintre cei mai optimiști jucători cehi este portarul Jan Seda: ”Echipa FCSB nu se află într-o situație ideală, ceea ce ar putea reprezenta într-adevăr un mic avantaj pentru noi. Știm că echipa nu mai are un antrenor principal și că are trei jucători importanți din formula de bază accidentați. Avem un avantaj că jucăm și pe alt stadion, de doar 8.000 de fani. Dar românii pot crea o atmosferă potrivită și pe un stadion atât de mic", a declarat presei portarul Seda.

FCSB - Mlada Boleslav se joacă azi, joi, de la ora 21:30.

Citește și: FCSB - FK Mlada Boleslav | Unde putem vedea LIVE partida

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel