Miza lui Iohannis. Chirieac: E o nebunie! Așa ceva e inacceptabil

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat în repetate rânduri că dorește să scape de social-democrați și că vrea înlăturarea PSD de la guvernare, inclusiv, joi, 23 mai, în cadrul unui eveniment la Cluj. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat discursul președintelui României.

E o nebunie discursul domnului președinte Iohannis. De ce este o nebunie? Fiindcă împarte românii în români și pesediști. Asta este o chestiune inacceptabilă pentru orice om cu scaun la cap să împarți românii în funcție de orientare politică, orientare sexuală, sex, religie, culoarea pielii, și așa mai departe. În alte părți, dar și în România, lucrul ăsta poartă o denumire pe care nu vreau să o reamintesc aici. Este gravisim lucrul acesta.

Președintele spune că trebuie să scape de PSD. PSD are 600.000 de membri și câteva milioane de simpatizanți. Cum adică vrei să scapi de PSD? Cum adică, tu, ca președinte, să spui că vrei să scapi de PSD? Poți să spui că sunt incompetenți, că se poate altfel, că vrei să faci nu știu ce, dar cum să spui că vrei să scapi de ei, tu fiind președintele României?, a spus Bogdan Chirieac, prezent în emisiunea News Line, de la România TV.

Vezi și: Iohannis a recunoscut de ce face referendum: De-asta merg în campanie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel