Mitropolitul Andrei, mesaj despre disputele de la televiziuni

Mitropolitul Andrei
Mitropolitul Andrei

Convulsiile şi neînţelegerile prezente în rândurile societăţii pot fi rezolvate doar cu ajutorul pocăinţei, a spus mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ, în predica rostită miercuri la Mănăstirea Nicula.

În Liturghia oficiată în ziua Adormirii Maicii Domnului, sărbătoare la care mii de pelerini participă anual la Nicula, păstrând astfel o tradiţie care datează de secole, mitropolitul a amintit de marile necazuri care au lovit anul acesta popoarele din jur, dar şi că greşelile unui om au influenţe şi asupra altora, nu doar a lui însuşi.

"Pocăinţa e lucru mare, presupune şi o bună spovedanie, trebuie să facem fiecare în parte şi toţi laolaltă pocăinţă sinceră, să ne îndreptăm viaţa. Îndreptându-ne noi, personal, vom influenţa întreaga societate, în care vedem că sunt atâtea neînţelegeri şi convulsii. Deschizi televizorul şi vezi câte dispute, câte certuri şi răutăţi sunt, toate acestea pentru că nu ne punem serios problema creştină. Dacă ne punem serios, atmosfera generală din lume se îndreaptă. Într-o atmosferă de pace şi armonie se pot dura lucruri serioase", a spus mitropolitul Clujului, IPS Andrei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel