Mitinguri PSD, PNL, USR în Bucureşti. Firea se teme de lupte de stradă

Miting
Miting

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a enumerat care sunt următoarele mitinguri electorale care vor avea loc în Bucureşti şi pe care administraţia le-a aprobat.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a spus, în direct la România TV, că în zilele următoare vor avea loc mai multe mitinguri electorale în Bucureşti.

"Mi-aş dori ca mitingurile care se vor organiza în Bucureşti în zilele următoare să fie toate evenimente paşnice, aşa cum au fost asumate de către organizatori. Vom avea pe 18 mai - s-a aprobat în comisia de la Primăria Capitalei şi am semnat şi eu protocolul - un miting al PNL în Piaţa Victoriei; pe 24 mai vom avea o manifestare organizată de USR în Parcul Izvor; săptămâna viitoare va fi organizat un eveniment şi de către PSD

Ca primar general am aprobat toate aceste evenimente publice, conform Legii 50. Mi-aş dori - şi fac apel la toţi participanţii - să dea dovadă de respect faţă de cetăţenii din Bucureşti, să nu creeze conflicte, lupte şi mişcări de stadă şi să facă ceea ce şi-au asumat prin protocoalele semnate: evenimente la care să-şi prezinte ideile europene şi candidaţii lor", a declarat Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel