MITING stat paralel. Badea, către Codrin Ștefănescu: DA, aș ieși

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, l-a întrebat pe Mircea Badea dacă va participa în cazul în care va avea loc o ieșire în stradă împotriva statului paralel și împotriva a tot ce înseamnă abuz.

"Pentru programul de guvernare, nu aș ieși. Nici pentru binele personal al lui Liviu Dragnea, nu aș ieși. Împotriva Laurei Codruța Kovesi, aș ieși. Împotriva statului paralel, aș ieși. Împotriva ideii sau a realității că România este o colonie de mămăligă, aș ieși. Împotriva lui #REZIST și a minciunilor care se spun acolo, aș ieși. Deci: da, aș ieși. Și oricum am mai ieșit în stradă", a zis Mircea Badea la Antena 3.

Codrin Ștefănescu a subliniat: "Eu susțin această acțiune".

[citeste si]

Înainte de acest dialog, Mircea Badea a mai zis: "Un miting împotriva abuzurilor, împotriva corupților de putere, un miting împotriva statului paralel, un miting împotriva lui Kovesi, împotriva lui Iohannis, adică niște nume, niște oameni concreți cred că ar aduna foarte multă lume, extraordinar de multă lume. În acest fel remarcă și Bruxelles-ul, care este mult prea des invocat în multe contexte nepotrivite, va afla și ambasadorul și va afla toată lumea. În momentul în care se va întâmpla o ieșire uriașă de oameni în stradă, presupunând că se va întâmpla acest lucru, o astfel de ieșire va da semnalul corect tuturor. Până acum se văd doar cei cu #REZIST. Ei sunt mult mai de acțiune".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel