Miting PSD. Turcan: "Un moft. Dacă erau serioşi..."

Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, susţine că mitingul anunţat de PSD-ALDE este "doar un alt moft al unui grup infracţional organizat în lupta cu justiţia şi bunul simţ".

"Protestul anunţat de PSD-ALDE este doar un alt moft al unui grup infracţional organizat în lupta cu justiţia şi bunul simţ. Sunt la putere, dacă erau serioşi făceau ceva pentru români, nu doar pentru liderii coaliţiei care sunt certaţi cu legea", a scris, luni, Turcan pe facebook.

PSD-ALDE ar trebui să răspundă la mai multe întrebări

"Dacă majoritatea PSD-ALDE are un minim respect pentru cei pe care îi cheamă în piaţă, ar trebui să le spună clar, de la un microfon, următoarele lucruri: De ce nu mai sunt bani pentru plata pensiilor şi a salariilor? De ce vor să naţionalizeze Pilonul 2 de pensii? De ce au refuzat să aloce bani pentru autostrăzi, şcoli şi spitale? De ce nu aduc în România fonduri europene pentru proiecte de investiţii? De ce luptă, de fapt, cu toată forţa pentru a subordona justiţia PSD-ului? Să spună dacă au dus la îndeplinire vreuna dintre promisiunile făcute românilor în cele 3 Programe de Guvernare. Grindeanu, Tudose şi Dăncilă au fost premierii lui Dragnea, nu ai României", spune Raluca Turcan.

Luni, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, a anunţat organizarea la Bucureşti, pe data de 9 iunie, de la ora 20,00, a unui miting "împotriva abuzurilor de mai mult timp" şi a încălcării principiilor statului de drept

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel