EXCLUSIV  MITING PSD. SONDAJ: Rezultate-cheie pentru social-democrați

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, este primul politician social-democrat care a vorbit în spațiul public despre un miting de amploare pentru susținerea Parlamentului. O poziție asemănătoare a avut și Liviu Pleșoianu, al Congresul TSD. În schimb, nu de aceeași părere a fost și Șerban Nicolae, care a subliniat că ei au câștigat alegerile, PSD-ALDE este coaliția de la Putere, de guvernare și nu consideră necesară o astfel de mișcare. 

”Sunt foarte multe presiuni să organizăm un miting de susținere uriaș, ca să sprijinim și să apărăm Parlamentul. Pentru a apăra Parlamentul poate e necesar să arătăm forța printr-un miting uriaș de 1 milion de oameni. Nu este un miting contra cuiva, ci de susținere. Sunt foarte mari presiuni din partea primarilor noștri, a șefilor de zone, ca la CEx de săptămâna viitoare să punem pe ordinea de zi votul pentru miting.” spunea Codrin Ștefănescu în 10 noiembrie. 

DCNews a întrebat cititorii site-ului dacă este recomandat ca PSD-ului să facă miting. Deși cele mai multe voturi au înclinat spre prima variantă ”Da, este recomandat” (8729 de voturi), majoritatea este fragilă: 53,33%. 

7639 au răspuns că nu este recomandată organizarea unui miting de către PSD. Ei reprezintă 46,67%. 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel