Miting PSD. Ponta, răspuns: Doar așa m-aș duce

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta a spus la emisiunea România 9, condiția prin care ar fi participat la mitingul PSD anunțat pentru data de 9 iunie. 

Victor Ponta spune că s-ar fi dus la un protest dacă ar fi fost organizat împotriva abuzurilor DNA. Fostul lider PSD spune că atât el cât și familia sa au fost victimele abuzurilor. 

"Nu are nici un sens ceea ce se întâmplă. Puteai să faci un miting pe 9 iunie, sa se strige să scăpăm de Kovesi și de abuzivii de la DNA. M-aș fi dus și eu la un astfel de miting pentru că și eu și familia mea am fost abuzați. Judecătorii CCR tocmai ce au dat o decizie prin care Kovesi va fi dată afară, deci nici măcar din acest motiv nu mai ai de ce să protestezi. Dacă zice Iohannis că nu vrea să o dea afară, atunci poți să faci un protest. De aceea vă spun că nu are nici o logică politică acest protest, are o logică personală," a spus Victor Ponta la TVR 1, la emisiunea România 9, moderată de Ionuț Cristache.

Mitingul PSD 

Liviu Dragnea a anunțat ca mitingul PSD va avea loc pe data de 9 iunie, de la ora 20:00, în Piața Victoriei. Mitingul va avea ca temă protejarea democrației, după cum a anunțat șeful PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel