EXCLUSIV  MITING PSD. Ilan Laufer, SONDAJ: Semnal de alarmă. Susținerea, URIAȘĂ

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, a fost invitatul DCNews LIVE de marți. El a vorbit, în interviul acordat pentru DCNews, despre un miting susținut de PSD. 

”M-am simțit nevoit să trag un semnal de alarmă, adică trebuie să înțelegem puțin și realitatea. Atât timp cât există o singură voce pe care o vedem, indiferent cum se numește ea, că sunt zece oameni, o sută sau cât o fi, se formează și o viziune externă a României în concordanță cu ce apare la televizor. Întrebarea a fost adresată celor care mă urmăresc pe Facebook și le mulțumesc foarte mult că s-au implicat. Există mai multe tipuri de răspuns, evident, foarte multe pentru. Uitați, există și voci pentru. Asta voiam să văd, dacă există sau nu. Se pare că există. Oamenii își doresc foarte mult revenirea la normalitate. Foarte, foarte mult și foarte mulți spun să se facă acele modificări necesare din toate punctele de vedere, pentru că legislația actuală permite practic, oferă cadrul legal să se creeze anumite abuzuri împotriva cetățenilor acestei țări. Susținerea în acest sens a fost una uriașă. Am rezultatele, o să le fac publice. Au fost peste 3.500 de comentarii, am început să le centralizăm și o să vin cu un feedback. Eu sunt convins că românii înțeleg necesitatea de normalitate în țara noastră, cu siguranță înțeleg acest lucru și asta cred că ne dorim cu toții. Nu ne mai dorim o stare de dezechilibru, ne dorim o stare normală în care lucrurile funcționează normal.” a spus ministrul Ilan Laufer, la DCNews LIVE

[citeste si]

Ilan Laufer a adăugat: ”Din interiorul PSD-ului, dacă se va forma o susținere, ar fi un mod de a susține tot ce PSD-ul vrea să aducă în această țară: normalitate și bunăstare, și un semnal împotriva acestor abuzuri care se întâmplă. Dacă va exista o susținere și-n interior, nu doar din PSD, și alte organizații care susțin această idee, eu cred că nimeni nu se va opune unui asemenea eveniment de susținere”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel