Miting polițiști, imagini scandaloase. Dumitru Coarnă: Îmi cer scuze - FOTO

Dumitru Coarna FOTO AGERPRES
Dumitru Coarna FOTO AGERPRES

Imaginile difuzate pe reţelele de socializare, în care doi dintre polițiștii care au participat la protestele de sâmbătă din Capitală urinau pe zidul Bisericii Kreţulescu au stârnit un uriaş scandal.

Într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române a afirmat că este vorba de un sacrilegiu ce nu poate rămâne nesancţionat. 

"Sunt imagini care indică, cel puţin, un grad foarte scăzut de spiritualizare a persoanelor respective, care conştient sau nu, au comis un sacrilegiu. Nu pot spera mai mult decât ca Ministerul de Interne să se autosesizeze si să le acorde cel puţin o mustrare. () Nu cred că a fost vorba de o intenţionalitate, avem de-a face cu persoane rupte de realitatea bunului simţ," a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei. 

Reacția lui Coarnă

La același post TV, liderul de sindicat Dumitru Coarnă a declarat că-şi cere scuze în public pentru gestul colegilor săi şi i se pare firesc să fie sancţionaţi. 

Imaginile cu cei doi oameni ai legii au fost surprinse de un trecător care i-a fotografiat și a postat imaginea pe Facebook. 

FOTO:

(oar_w460)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel