Miting PNL Iași. Iohannis, discurs liber? ”Foarte frumos aici, soarele... vremea”

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Prezent la mitingul PNL organizat la Iaşi, preşedintele Klaus Iohannis a venit în faţa susţinătorilor liberali cu un discurs aparent liber. Fără o idee clară, şeful statului a încercat să le explice participanţilor la miting că de ieşirea la referendum depind autostrada care va lega Iaşiul de restul ţării, dar şi alte proiecte. 

”Foarte frumos aici... Soarele, vremea, dar cel mai frumos este că vă întâlnesc pe voi. Bravo! O echipă foarte bună care s-a prezentat astăzi aici. Şi m-am bucurat foarte mult că m-au invitat şî pe mine. E o mare plăcere să fiu aici. Ştiţi că am fost de multe ori, cineva a numărat, cred ca asta este a şasea sau şaptea vizită pe care o fac la voi, în dulcele târg al ieşilor. Parcă îmi place din ce în ce mai mult şi asta datorită vouă. Ei m-au invitat să vă vorbesc despre referendum. Şi cu siguranţă asta o să şi fac. Mă întreabă unii ce-i cu referendumul ăsta. Istoria nu este lungă, dar trebuie să mergem puţin în urmă ca să înţelegem de ce este important să votăm. Mi-amintesc foarte bine că au venit nişte oameni inimoşi să îmi spună că Iaşiul are nevoie de autostradă, şi aşa este. Şi atunci, de ce nu se face autostrada? Păi simplu, fiindcă PSD guvernează", a declarat Klaus Iohannis. 

Prezent în studioul RomâniaTV, analistul politic Bogdan Chirieac s-a declarat dezamăgit de prestaţia președintelui. "Acesta nu e un discurs de președinte, ci un discurs de lider populist, partid de buzunar, nereprezentat în Parlamentul României", a comentat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel