Miting anunțat pe Facebook. Se întâmplă pe 10 ianuarie

Pe data de 10 ianuarie, la Ateneul Român are loc Mitingul PRO UE, organizat cu ocazia ceremoniei de preluare a preşedinţiei rotative a UE de către România.

Anunțul a fost făcut de către organizaţiile Rezistenţa, Corupţia Ucide, Iniţiativa România şi Geeks 4 Democracy, într-o postare pe Facebook.

"Vrem Europa, nu dictatură" va fi prezentat în fața înalţilor oficiali europenie: preşedintele Comisiei, al Consiliului European, al Parlamentului European, începând cu ora 19.

Miting de susținere a UE


Organizatorii anunţă că mitingul este unul de susţinere a parcursului pro-european al României şi de sprijin pentru statul de drept şi justiţia independentă.

VEZI ȘI Gorghiu, mesaj pentru Dragnea: "Suntem șmecheri". Nu e prea târziu

Cele patru organizaţii le cer participanţilor să vină la miting cu drapelurile României şi Uniunii Europene.

Vrem să fim văzuţi 

 

„Pe data de 10 ianuarie, la Ateneul Român, întregul leadership al Uniunii Europene (preşedinţii Consiliului European, ai Comisiei Europene, ai Parlamentului European, comisarii europeni, leaderii grupurilor din Parlamentul European) vor participa la preluarea preşedinţiei rotative de către România. Vrem să fim alături de ei. Vrem să fim văzuţi de ei. Vrem să se înteleagă că, în ciuda politicilor guvernării actuale, românii sunt cetăţeni ai Europei, care cred în valorile care stau la baza UE: libertate, stat de drept, justiţie independentă, solidaritate, transparenţă în decizii şi în cheltuirea banului public", au scris pe Facebook organizatorii evenimentului.

CITEȘTE ȘI Ministrul Leș, despre mișcarea lui Iohannis: S-a încercat o ambuscadă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel