Miting 10 august. Protestatar: "Jandarmii au anunțat"

Protest
Protest

Unul dintre protestatarii prezenți la mitingul de pe 10 august, din Piața Victoriei, a povestit ce s-a întâmplat și când au început jandarmii să dea cu gaze lacrimogene, cerându-le explicații.

"Sunt o victimă pentru că am luat gaze lacrimogene. Timp de 15 minute nu am văzut absolut nimic. M-au ajutat cei de la SMURD. Trebuie să precizez că aceste gaze au fost date la 18:30. De ce la acea oră s-a făcut acest abuz?

Jandarmii, înainte de a face orice acțiune împotriva protestatarilor, au anunțat, ca oamenii cu copii să se ducă în spate (...) Nu se putea ca ei să fie înjurați și loviți și să nu riposteze. Se mișcau gardurile și se încerca o forțare, asta la 18:30 (...)

Când au făcut acest exces de gaze lacrimogene, o parte din mulțime s-a retras. Oare de ce s-a făcut acest exces de gaze, la 18:30, când nu veniseră așa numiții intruși? Rămâne să aflăm acest adevăr (...) Gazele acestea cred că au fost de două feluri, le-am simțit pe pielea mea (...)

Jandarmeria Română a acționat în mai multe moduri: când au ajuns în punctul de a ajunge la așa ceva, instigați, au acționat. Protestatarii pașnici au avut de suferit, pe langa acei huligani intruși. O parte sunt victime", a declarat protestatarul pentru Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel