Miting 10 august. Oana Zamfir: Vă poate afecta emoțional. Nici nu putem da

”Trebuie mai multă responsabilitate din partea tuturor”, consideră Oana Zamfir, în contextul mitingului de vineri din Piața Victoriei.

”Pe ecran veți avea imaginea care, cu siguranță, va face înconjurul planetei. Îi avertizez pe cei sensibili că este o imagine care vă poate afecta emoțional. Este imaginea jandarmului femeie. (…)  Va reprezenta imaginea acestor proteste. Femeia pe care o vedeți, deposedată de casca de protecție, de echipamentul de protecție, este acum în mâinile medicilor de la Spitalul Floreasca”, a spus Oana Zamfir la Antena 3.

(w670)

”Potrivit informațiilor pe care colegii mei le-au obținut, are o suspiciune multiplă de traumatisme, inclusiv de fractură de coloană cervicală. Femeia este în stravă gravă. Bărbatul jandarm este și în el verificări. Sunt mulți jandarmi răniți. Imaginile pe care le primim… sunt lucruri pe care nici măcar nu le putem da la televizor neblurate. Una dintre aceste imagini este, în acest moment, în telefonul meu. Sunt, cu siguranță, lucruri care trebuie lămurite”, a zis Oana Zamfir.

”Trebuie mai multă responsabilitate din partea tuturor”, a mai spus jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel