”Mitică” Dragomir: Numai dacă sunt NEBUNI pică Guvernul. Se curăță toți

Irina Constantin / 06 oct 2019 / 20:08

”Mitică” Dragomir a afirmat, la România TV, că oamenii politici sunt ”mici de tot”, dar și că, de 30 de ani, ei spun aceleași minciuni. 

”Fac pariu pe cât vrei că cei cinci milioane de pensionari nu votează cu PSD-ului dacă le dă pensiile, pentru că așa suntem îndoctrinați. Nu se poate! Le-au dat salarii mărite. E nenorocire ce e în privat, ca să știți, nu mai găsești un muncitor că toți au fost angajați la stat și s-a mărit numărul angajaților la stat și au nenorocit privatul. Și asta datorită PSD-ului că le-a dat salarii și pensii mari. Și tot nu sunt votați! Și gândiți-vă, dacă va cădea PSD-ul la moțiunea asta și ăștia n-au bani să dea nici salarii mari, nici pensii, credeți dvs. că se mai răzbună cineva pe PSD? Doamne ferește! Uitați aici ce vă spun. Toată lumea spune că pică Guvernul. Numai dacă sunt nebuni pică Guvernul, vă spun cinstit. Păi cine-și ia răspunderea asta? Am fost și eu două legislaturi om politic, citesc zilnic. Eu vă întreb pe dvs.: cine e nebun, dom`ne, să ia guvernarea fără bani, fără nimic? Se duc în groapă, îl curăță și pe Iohannis, se curăță toți” este părerea lui Dumitru Dragomir. 

Comentariul său vine în condițiile în care Opoziția susține că nu mai sunt bani de pensii și salarii. Prin urmare, dacă n-ar fi, de ce ar vrea Opoziția să preia o guvernare care o îngroapă?