EXCLUSIV  MIT SPULBERAT despre CAFEA. Barista, despre efectele nedorite- VIDEO

Un barista profesionist a dezvăluit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DCNews, cum trebuie să păstrăm cafea măcinată pentru a ne bucura de aroma ei zile întregi. 

Cătălin Graure, un renumit expert în cafea, susține că păstrarea cafelei în frigider pentru a păstra aroma este doar un mit. Efectul este este exact invers. Încerc sa le spun clienților cărora le vând cafea boabe să țină cafeaua într-o debara, undeva într-un spațiu închis. Dar niciodată în firgider! Ăsta este un mit pentru că, în frigider, cafeaua se râncezește, își pierde gustul și toate cele, a declarat Graure pentru DCNews. Mai mult, barista susține că nu trebuie măcinată toată odată, ci doar câtă este nevoie pentru consumul imediat.

De ce trebuie să ținem cont atunci când cumpărăm o cafea

Într-o piață în care găsim zeci de mărci de cafele, alegerea devine din ce în ce mai dificilă. Cătălin Graure este de părere că, pentru un gust bun în ceașcă, nu trebuie să alergăm nicidecum după brand. Eu aș evita brandurile, adica o cafea care este deja măcinată și vidată, asta dacă vrei un gust bun în ceașcă, a declarat barista. În privința trendului, specialistul pariază că viitorul este al cafelei de specialitate. Încep să se cam ducă genul de cafenele ialienesc și frantuzesc din cauza gustului. Oamenii încep să gasească această cafea de specialitate ca fiind bună, a mai adăugt Graure.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel