Misterul vieții. Ce spune ultima cifră a anului în care te-ai născut

Calendarul chinezesc vechi, pe baza căruia se orientează horoscopul oriental, dezvăluie cele cinci elemente de bază – Metalul, Apa, Lemnul, Focul ș Pământul.

Ultima cifră a anului tău de naștere este deosebit de importantă. Astrologii consideră că aceste elemente exercită o influență puternică nu doar asupra naturii omenești, ci și asupra caracterului acesteia. Ele determină organizarea mentală, obiceiurile și preferințele personale.

Potrivit astrologilor, aceste elemente exercită o influență puternică asupra vieții tale. Uite ce mister relevă anul nașterii.

0 sau 1 -> anul e caracterizat de elementul Metal
2 sau 3 -> anul e caracterizat de elementul Apă
4 sau 5 -> anul e caracterizat de elementul Lemn
6 sau 7 -> anul e  caracterizat de elementul Foc
8 sau 9 -> anul e caracterizat de elementul Pământ

1. METAL

Simbolul flexibilității și al hotărârii. Ești o persoană determinată și perseverentă, care se bazează pe propriile forțe. Ai o fire rezervată, de aceea unii ar putea să te considere pretențios. Ajuți mereu oamenii și porți de grijă celor dragi.

Un punct slab al tău este în relațiile cu cei din jur, deoarece ai un spirit critic accentuat și esti încăpățânat.

2. APĂ

Apa simbolizează adaptabilitatea. Ești o persoană empatică și creativă, cu o intuiție excelentă. Lumea te consideră o persoană drăguță. Îi faci pe toți să se simtă speciali, apreciind talentele unice în fiecare persoană. De aceea te pricepi atât de bine să lucrezi cu oamenii și să închei afaceri.

Punctul tău sensibil se află în faptul că încerci să fii mereu plăcut și de aceea îți poti altera personalitatea, devenind nehotărât, pasiv și deprimat.

[citeste si]

3. LEMN

E simbolul creșterii și al progresului. Dinamic și activ, socializezi ușor și încerci să îți menții mereu o atitudine pozitivă în fața provocărilor vieții. Adesea preiei rolul de protector față de membrii familiei tale. Pentru tine căsătoria și căldura unei familii contează enorm de mult. Te atașezi repede de partener și investești multă energie în relația de cuplu.

Punctul tău slab se află în faptul că muncesti exagerat de mult și cu toate acestea, poți să rămâi pasiv și să îi lași pe alții să te conducă.

4. FOC

Simbolul pasiunii și al acțiunii, al mișcării rapide, al activității. Ești o persoană dinamică, întreprinzătoare, aventuroasă, neliniștită, comptetitivă, puternică. Oamenii sunt atrași de tine într-un mod magnetic, iar tu îi ghidezi în aventuri pline de adrenalină. Cu toate că acționezi adesea din instinct, mintea ta este mereu plină de idei noi și soluții inteligente.

Punctele tale sensibile sunt: stresul pe care îl acumulezi cu ușurință și toleranța scăzută la frustrare. Ești nerăbdătoare și vrei totul aici și acum, motiv pentru care poți izbucni ușor dacă nu îți sunt satisfăcute necesitățile.

5. PĂMÂNT

Pământul este simbolul stabilității, al siguranței, al încrederii. Ești o persoană înțeleaptă, răbdătoare, perfecționistă, prudentă. Îți iei responsabilitățile în serios și te sacrifici pentru binele celorlalți. Spiritul tău pragmatic este apreciat la locul de muncă. Deoarece ești loial și de încredere, ți se vor încredința sarcini de coordonare sau administrare.

Te ferești de aventuri și de decepții în dragoste prin faptul că o analizezi cu atenție pe persoana care îți face avansuri. Odată câștigată încrederea ta, aceasta se poate baza pe tine toată viața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel