Miss Univers 2018. Concursul, în decembrie la Bangkok

Sebastian Florea / 31 iul 2018 / 16:54

Concursul Miss Univers 2018 se va desfăşura la Bangkok în decembrie, au anunţat marţi din capitala thailandeză organizatorii celebrei competiţii de frumuseţe şi autorităţile ţării, citate de EFE. 

Gala va avea loc în sala centrului de convenţii IMPACT Arena, luni 17 decembrie, pentru ca telespectatorii de pe celălalt mal al Pacificului să poată vedea spectacolul în direct duminică seară.

Top-modelul spaniol Angela Ponce, în vârstă de 26 de ani, va deveni prima candidată transsexuală la Miss Univers, în timp ce Armenia, Kârgâstan şi Mongolia vor participa în premieră la această competiţie. Deţinătoarea titlului de Miss Univers 2017 este sud-africana Demi-Leigh Nel-Peters, care le-a întrecut anul trecut în finală pe reprezentantele Columbiei, Laura González, şi Jamaicăi, Davina Bennett.

A treia oară în Thailanda

Este pentru a treia oară când Thailanda devine gazda acestei competiţii: prima oară a fost în anul 1992, la centrul naţional de convenţii regina Sirikit şi a fost câştigat de reprezentanta Namibiei, Michelle McLean. Bangkok a mai organizat o dată concursul Miss Univers în 2005, când a fost încoronată canadianca Natalie Glebova la gala desfăşurată la IMPACT Arena.

Vezi și: Miss România 2017, Alina Rugină