EXCLUSIV  Mișcare DECISIVĂ pentru Bădulescu. Mutu: Nu ne putem juca cu așa ceva!

Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a dezvăluit pentru DC News ce s-a discutat, joi seară, la întrevederea avută cu toți consilierii generali și primarii de sectoare.

Unul dintre subiectele discuției a fost ducerea la îndeplinire a procedurilor de schimbare din funcție a viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu.

”Da, a fost și dânsul (n.r. - Aurelian Bădulescu) prezent. Eu am vrut să informez toți consilierii generali care este decizia partidului. Am exprimat și public faptul că decizia partidului trebuie respectată de absolut toți colegii și nu va exista niciun fel de compromis pe acest subiect.

Mai precis, toți consilierii generali vor trebui să voteze în bloc schimbarea, dar și numirea noului viceprimar. Mă refer la cel care a fost nominalizat și votat în cadrul Biroului permanent la nivelul municipiului București PSD, în persoana domnului Culea. Au fost discuții.

Domnul Bădulescu a exprimat anumite opinii, colegii președinți de sectoare au avut, la rândul lor, intervenții care au conturat ideea că decizia politică trebuie respectată de absolut toți consilierii generali. Acești consilieri generali provin din organizațiile de sectoare, acolo unde președinții și primarii de sectoare au fost cei care i-au nominalizat atunci când au candidat pe listele partidului la Consiliul General. Eu cred că ai noștri colegi din Consiliul General au înțeles, cu mici excepții, că decizia politică nu poate fi interpretată și nu ne putem juca cu votul pe acest subiect”, a spus Gabriel Mutu, președintele PSD București, pentru DC News.

VEZI ȘI SUBIECTUL DOI DESPRE CARE A VORBIT GABRIEL MUTU - Soluţie pentru ca bucureştenii să nu rămână fără apă caldă şi căldură. Gabriel Mutu: Suntem în criză de timp


CITEȘTE ȘI: PSD - ALDE, decizie importantă. Gabriel Mutu: Toţi colegii au luat la cunoştinţă





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel