Mișcare anti-PSD. Iohannis, nou atac. Chirieac: Pentru România este rău

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a declarat vineri, după şedinţa CSAT, că a semnat un decret prin care îi prelungeşte mandatul generalului Nicolae Ciucă la conducerea Statului Major al Apărării. El a precizat că propunerea făcută de ministrului Apărării, Gabriel Leş, a fost respinsă.

Klaus Iohannis a anunţat că CSAT nu a aprobat propunerile ministrului Apărării pentru şeful Armatei, situaţie care a fost generată de incompetenţa PSD. ”Partidul Social Democrat nu este în stare să gestioneze problemele țării. Propunerea ministrului Leș nu respectă legea”, a zis președintele.

Bogdan Chirieac a comentat acest subiect

Întrebat ce urmărește Klaus Iohannis prin atacurile la adresa PSD, Bogdan Chirieac a spus: ”Nu se știe. Cred că nici dânsul nu știe ce urmărește. Lucrurile acestea nu îi aduc un profit electoral, iar pentru România este un lucru rău fiindcă dă senzația de instabilitate profundă într-o țară alminteri perfect stabilă. Aaa... că sunt grave abuzuri în justiție... că a existat un Vișinescu și un Ficior pe stil modern... da, așa este, dar România este stabilă, sigură și liniștită. Ce face președintele... fără miniștri în Guvern, cu procuror general revocat, cu alți procurori care nu sunt numiți... vorbim de senzația de instabilitatea profundă la care se adaugă și critici aberante venite din exterior care nu sunt combătute de Klaus Iohannis, dimpotrivă... sunt potențate de președinte!” 

”Mandatul generalului Ciucă poate fi prelungit cu un an. Ministrul Leș a spus că nu dorește să îi prelungească acest mandat șefului Statului Major al Apărării. Erau și discuții, cred că le pot dezvălui, că următorul la comandă să fie generalul Scarlat de la Bruxelles, un om de la Bruxelles însemnând nu Uniunea Europeană, ci NATO”, a mai spus analistul politic la România TV.

VEZI ȘI: Iohannis refuză din nou PSD. Bombă în CSAT


VEZI ȘI: Dan Negru, Revelionul Starurilor 2019. Program Antena 1


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel