"Miruna a dispărut". Ce a urmat este cutremurător. Mesaj disperat

Miruna Călinoiu a dispărut din Râmnicu Vâlcea. Tatăl ei crede că fiica sa deja a părăsit țara. 

Miruna a dispărut vineri, când pe un cont de Facebook a fost publicat mesajul: "Azi în jur de ora 10 a dispărut MIRUNA. Mergea către Mall din direcția Liceului Economic și a sunat în jur de ora 10 să spună că mai are puțin până la podul de peste Olănești și că a intrat într-o scară de bloc să se adăpostească de ploaia torențială de afară și că acolo mai sunt niște oameni. Din acel moment telefonul ei este închis și nu mai știm nimic de ea". 

Însă, tatăl fetei este sigur că Miruna a părăsit România. A intrat în calculatorul ei și a văzut toate conversațiile cu un prieten turc, Firat Altinmakas, cunoscut pe Internet. Tânăra a fost și în tabără în Turcia. Mai mult, tatăl a rămas cutremurat când a văzut ce a postat Miruna pe Instagram: "Islam made me a Muslimah! It gave me all Liberty... And raised me in Dignity! ALHAMDULILLAH"! Traducerea lui le-a dat fiori părinţilor Mirunei: "Islamul m-a făcut musulmancă! Mi-a dat toată libertatea... şi m-a crescut în demnitate! Lăudat fie Allah!". 

Pasionată de Turcia

"M-au sunat mai multe doamne profesoare din conducerea Liceului Economic, unde Miruna era elevă. Toţi sunt în stare de şoc şi nu le vine să creadă. Era olimpică, şi din clasa a 9-a a participat la majoritatea olimpiadelor: chimie, biologie, fizică etc. La şcoală era implicată în multe proiecte, participând la ele cu toată dăruirea. Nu-mi dau seama cum a început toată chestia aceasta cu Turcia. Însă ştiu că a participat la un proiect în Turcia cu tineri din mai multe ţări europene şi de atunci a făcut o pasiune pentru această ţară. Sunt absolut debusolat, mai ales după ce am citit mesajul ei pe Instagram. Ea era un copil credincios, mergea în fiecare duminică la slujbă. Nu ştiu ce să mai cred", a spus tatăl Mirunei, pentru Vocea Vâlcii

Mesaj disperat

"Miruna, vino acasă! Ştii bine că eu şi mama ta nu ţi-am impus niciodată nimic şi nici nu ne-am băgat în viaţa ta. Ne-ai umplut sufletele de bucurie, mai ales cu felul tău iubitor şi înţelegător de a fi. Eşti fiica noastră, indiferent ce ai face. Sunt sigur că putem discuta despre ce s-a întâmplat, iar noi te vom înţelege şi te vom spijini! Dă-ne un semn că eşti bine! Atât îţi cer"!, este mesajul disperat al tatălui pentru fiica lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel