Miron Cozma vrea un film despre viața lui, cu Nicolas Cage în rolul principal

miron-cozma
miron-cozma

Miron Cozma a declarat, pentru România TV, că se gândeşte deja la un scenariu despre viaţa lui. Cel care i-ar putea interpreta personajul este actorul american Nicolas Cage.

Am primit ofertă pentru un scenariu (...) Mi s-a propus acest lucru de regizorul Vlad Păunescu, regizor la Hollwyood care-i face filme lui Nicholas Cage şi Steven Seagal", a declarat Miron Cozma, citat de rtv.net.

Miron Cozma crede că la 59 de ani arată bine, şi deşi nu e actor ar putea să-şi interpreteze propriul rol în film. Dar nu vrea să facă asta pentru că cel mai potrivit ar fi Nicolas Cage.

"Are un aspect asemănător şi are un temperament asemănător mie (...) Poate arăt eu bine, poate arăt actor, dar nu sunt pregătit pentru aşa ceva", a mai spus Cozma la România TV.

Cozma se simte într-o formă de zile mari şi pentru că practică Aikido, un stil de arte marţiale care-i conferă vitalitate şi bună dispoziţie. Mai mult, l-ar provoca oricând la o luptă bărbătească pe Steven Segal actorul care are acelaşi stil de luptă ca şi el.

"Nu mă duc niciodată la bătaie aşa, sunt cu mâinile libere, în mişcare, într-o armonie cu organismul", povesteşte Miron Cozma.

"Seagal face aikido ca şi mine, e maistru de aikido şi mi-ar fi plăcut o confruntare (..) O confruntare între doi bărbaţi, fără martori", a mai spus Cozma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel