Miron Cozma, înjurat de mii de oameni la un eveniment: Mi s-a făcut rău

cozma m
cozma m

Rapid București a organizat un eveniment amplu alături de legendele clubului și cei mai mari susținători. Evenimentul serba 94 de ani de la înfințarea echipei și demolarea vechii arene din Giulești print-un patrulaterul organizat între echipele de Old Boys.

La eveniment și-a făcut apariția și liderul minerilor Miron Cozma care a dat lovitura de start partidei dintre Rapid Old Boys și Petrolul Old Boys.

Prezența lui Cozma pe iarba din Giulești a fost aprig taxată de cei câteva mii de spactatori care l-au înjurat fără oprire.

Florin Motroc, fiul marelui jucător Ion Motroc, susţine că a fost scârbit în momentul în care a auzit rostindu-se numele lui Miron Cozma, scrie GSP.

"Când l-am auzit pe announcer că-l aminteşte ca fiind un mare rapidist, mi s-a făcut rău pe loc. În tribuna oficială era Ion Dichiseanu, un adevărat rapidist, pe care atunci când l-am văzut mi-au dat lacrimile. La un moment dat m-am dus acolo sus, l-am luat în braţe şi l-am pupat.

Am fost oripilat de prezenţa lui Cozma, care din ce am înţeles a venit neinvitat, nimeni nu a ştiut de venirea lui. Probabil că a fost lăsat să intre pe teren de cineva şi să dea lovitura de start la meciul cu Petrolul, dar nu ştiu cine", a precizat Florin Motroc.

Miron Cozma a fost primit cu ostalitate în Giulești, unde suporterii rapidiști prezenți l-au înjurat fără oprire, scandându-i "Cozma teroristul!" şi "Cozma criminalul!",  dar și alte injurii greu de reprodus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel