Mirela Spiridon, eliminată de la Exatlon. Andreea Arsine a avut o reacție nervoasă după duel

Mirela Spiridon
Mirela Spiridon

Exatlon, 26 martie. Faimoșii au pierdut pentru a doua oară consecutiv meciul de protecție împotriva Războinicilor, iar astfel fata care se întoarce în România este Mirela Spiridon. 

Mirela Spiridon și Andreea Arsine au intrat la duel după ce Faimoșii au pierdut meciul de protecție. Duelul dintre cele două a ajuns scorul de 1 la 1, așadar, cele două Faimoase au jucat un meci decisiv. Deși avea avans pe traseu, Mirela Spridon a pierdut duelul și astfel a fost eliminată. Andreea Arsine a avut o reacție nervoasă după ce a câștigat meciul la secundă.

"Am venit ultima aici în echipă, însă nu m-am simțit deloc așa. M-am simțit chiar parte din echipă și pentru asta vreau să le mulțumesc colegilor mei, pentru că ei m-au încurajat de prima dată. Chiar și când intram pe traseu și nu aduceam puncte, ei mă încurajau de fiecare dată pentru că vedeau că îmi doresc foarte mult și că evoluez.

Este o experiență unică Exatlon, toata lumea o spune și este adevarat. Îmi pare rău că plec acum, însă, cum am spus și la început, oricine câștigă astăzi chiar demonstrează că își merită locul aici și să meargă mai departe în competiție. O felicit pe Andreea! Este foarte puternică, o sportivă foarte bună și m-am simțit foarte apropiată de ea în perioada competiției", a spus Mirela Spridon, cu ochii în lacrimi.

Vezi și: Exatlon România, 25 martie. Războinici vs. Faimoși, bătălie crâncenă - LIVE și VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel