Mirela Oprișor, "Aspirina" din Las Fierbinți, a explodat: Au impresia că sunt în sufragerie la ei acasă

Mirela Oprișor sau "Aspirina" din Las Fierbinţi, aşa cum o ştiu fanii serialului, le-a transmis un mesaj celor care vin la treatru şi deranjează actorii.

"Nu suntem tot timpul cei mai buni actori, unele roluri ies, altele, nu! Avem seri mai bune, seri mai proaste. Muncești mult pentru un rol, în ziua spectacolului, nu este o zi obișnuită, nu mănânci, te aduni, te concentrezi, ai emoții.

Vii la teatru și încerci să dăruiești omului din sală tot ce ai tu mai bun, ce ai învățat, o emoție, o stare, un gând, să plece mulțumit acasă, dar atunci când ai în primul rând un domn care stă o oră și jumătate pe Facebook sau o duduie care mănâncă chipsuri sau alții care au impresia că sunt în sufragerie la ei acasă și comentează, nu prea mai ai cum să transmiți aceste lucruri.

Știu că sunt probleme mai mari în țara asta, dar dacă nu încercăm să devenim mai buni, să devenim politicoși, să ne educăm cât de cât de cât nu știu ce se va întâmpla. Dacă nu vă place să veniți la teatru nu mai veniți, dacă vă forțează soția să veniți nu mai veniți", a scris actrița pe Facebook.

Vezi și: Unde lucrează "soţia" lui Firicel din "Las Fierbinţi". De ce nu are nume în serial: Este greu...

Pomohaci, căutat de poliție. Este de negăsit! Fostul preot a dispărut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel