Urmărește emisiunea live


Mirela Boureanu Vaida se retrage de la TRUSTUL INTACT. De ce renunță la show-ul Mireasă pentru fiul meu

O cunoscută moderatoare de la trustul Intact este nevoită să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o perioadă de timp, dar promite că va reveni cât se poate de curând.

Mirela Boureanu Vaida anunță că nu va mai modera show-ul "Mireasă pentru fiul meu", prezentat la Antena 1, decizia fiind una temporară și motivată de faptul că vedeta va deveni mămică peste câteva luni.

"Mă simt foarte bine. Sunt în cea mai frumoasă perioadă a sarcinii. Sunt în al doilea trimestru de sarcină, intru în luna a şasea. Nu simţi că ai vreo problemă, ci doar bucuria că în curând vei avea copilul în braţe. Nu m-am panicat. M-am păstrat calmă. Am avut anumite stări de disconfort, dar m-am luat cu munca şi am uitat. De când sunt însărcinată nu mai merg la sală, nici la achitaţie. Trebuie să mă mai stăpânesc. Activităţile acestea care însemnau multă viteză, multă implicare fizică nu mai sunt recomandate acum. Am avut pofte. Mi-au plăcut mult produsele de patiserie. Acum nu mai ţin cont de program şi de diete, însă nu fac excese", a declarat Mirela Boureanu Vaida, citează spynews.ro.

Citește și REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. EXIT-POLL SOCIOPOL pentru Antena 3: Victor Ponta 40%, Klaus Iohannis 31%

Vedeta de televiziune promite însă că va reveni cât se poate de curând pe platourile de filmare. "Emisiunea nu se va opri. În viaţă mai ai momente în care trebuie să te retragi puţin, dar show-ul nu se va opri. Colegii şi producătorii meu vor găsi cea mai bună soluţie, iar eu, de acasă, cu bebele în căruţ vă voi urmări. Eu mă întorc cât pot de repede", a adăugat Mirela Boureanu Vaida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel