Urmărește emisiunea live


Mirel Palada sare în apărarea lui Ponta. Postare inedită

Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al PRU îi ia apărarea lui Victor Ponta într-un mod inedit. Palada a postat pe pagina sa de socializare un text cu mai multe posibile scenarii de accidente sau catastrofe din diverse zone ale lumii în care vinovat este scos mereu Victor Ponta. 

Cozi imense la vot in America. Tinerii frumosi si prosti din America nu ies in strada, sa bata cu PET-urile in trotuar, sa-i ceara demisia lui Obama, dintr-un motiv foarte simplu: Ponta e de vina. Puie Monta!
Accident grav de circulatie pe una din autostrazile din Romania. Morti multi, raniti si mai multi. Ceva Colectiv. Nimeni nu-l da in judecata pe Ciolos, dintr-un motiv foarte simplu: Ponta e de vina. Puie Monta!
O gaura imensa s-a facut in mijlocul orasului Tokio. Zeci de metri de asfalt prabusit, de tevi rupte si de moloz. O adevarata catastrofa. Nimeni nu-i cere demisia lui Hirohito, dintr-un motiv foarte simplu: Ponta e de vina. Puie Monta!
PNL aduce oameni la miting cu autocarele. Mai mult: le da si cite doua milioane de caciula, ca s-au organizat in mod spontan. DNA nu zice nimic, nu deschide nici un dosar de urmarire penala, dintr-un motiv foarte simplu: Ponta e de vina. Puie Monta!
Premierul Ciolos zboara cu un avion privat la Rosia Montana, dupa ce acum citeva luni ne dadea lectii de modestie, zburind cu meltenii de rind la Economy Class. Nimeni din presa aproape civila si aproape deontoloaga nu zice nimic, dintr-un motiv foarte simplu: Ponta e de vina. Puie Monta!
Tineri frumosi si prosti. Tineri frumosi si prosti everywhere," a scris Mirel Palada pe facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel