Mircea Rednic, concediat din postul de antrenor al echipei Mouscron

Clubul belgian de fotbal Royal Excel Mouscron a anunţat miercuri, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul său oficial, că a decis să pună capăt colaborării cu antrenorul român Mircea Rednic. 

'După ce a reuşit să menţină clubul în prima ligă, în sezonul trecut, şi a realizat un debut de sezon excelent, rezultate nu au mai fost cele aşteptate. Cu doar 13 puncte acumulate în ultimele 18 partide, conducerea trebuia să reacţioneze. Mai ales că în ultima sa declaraţie către presă, Mircea Rednic ne-a demonstrat că nu mai este în pas cu proiectul nostru. Acest proiect este pentru următorii cinci ani şi suntem pe cea cea bună cale pentru a-l realiza, însă nu vom arde etapele. Clubul nostru este ambiţios, însă nu cu orice preţ. Îi mulţumim lui Mircea Rednic pentru munca depusă în cele 15 luni petrecute la conducerea primei echipe şi îi dorim mult succes pe viitor', precizează clubul Mouscron în comunicat.

În aşteptarea succesorului antrenorului român, antrenamentele primei echipe vor fi conduse de secundul Laurent Demol. Royal Excel Mouscron urmează să întâlnească duminică, pe teren propriu, echipa Waasland-Beveren, în cadrul etapei a 27-a a campionatului Belgiei.

Săptămâna trecută ziarul La Derniere Heure scria că Mircea Rednic ar putea pleca de la Excel Mouscron la finalul sezonului, fiind nemulţumit de bugetul clubului.

Plecare anunţată voalat

'Eram la Dinamo Bucureşti şi era aceeaşi situaţie. Clubul era în insolvenţă. Salariile nu puteau depăşi un anumit nivel. Nu se puteau face transferuri. Aşa că sunt puţin obişnuit să lucrez în aceste condiţii', a spus atunci Rednic. 'În acest sezon e însă ultima oară când lucrurile stau aşa. Dacă Mouscron nu vrea să facă mai multe eforturi, voi pleca', a adăugat el. 'Nu îmi anunţ plecarea, dar clubul trebuie să se schimbe. Dacă se mulţumeşte cu salvarea de la retrogradare, eu plec. E foarte important pentru mine şi pentru toată lumea', a conchis românul.

[citeste si]

Mouscron, în lotul căreia se află fotbalistul român Dorin Rotariu, are o victorie şi cinci înfrângeri în ultimele şase etape ale campionatului belgian. Echipa ocupă locul 12 (din 16 formaţii), cu 29 de puncte, după 26 de etape.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel