Mircea Pașcu, despre Cătălin Ivan: Legătură cu Monica Macovei

Mircea Pascu
Mircea Pascu

Eurodeputatul Mircea Pașcu a declarat că fostul său coleg de partid deputatul european Cătălin Ivan poate concura la titlul de “defăimător șef al tării” alături de Monica Macovei.   

"Deși Monica Macovei nu este nici pe departe prietenă mea, doresc să o previn, colegial, că are un concurent serios: Cătălin Ivan!

Omul asta a căzut atât de jos încât acum este deasupra prietenul ei, Cristian Preda, în minciunile (că formulă “adevăruri false” nu se justifica în cazul lui), pe care le debitează fără să clipească!

El susține, nici mai mult, nici mai puțin, decât că violențele din 10 August ar fi fost orchestrate de ... guvern, pentru a-și crea prilejul de a-i reprimă pe manifestanți!?

Nu merită să analizăm inepția asta, însă cred că Monica Macovei și Cristian Predă au deja un competitor serios la titlul de “defăimător șef al tării”!

Mă întreb cine o alege lista cu acest personaj, Cătălin Ivan, pentru viitorul parlament european, însă sunt convins că mai nimeni (sau măcar prea puțini să conteze)", a scris Pașcu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel