Mircea Moloț, președinte CJ Hunedoara, la DNA. Ce spune Victor Ciutacu

Preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ (PNL), va fi audiat de DNA. 

VEZI ȘI: Ciutacu, despre marea nerealizare a vieții sale. "Am obosit. M-am săturat"

La sediul Consiliul Judeţean din Hunedoara a sosit miercuri o dubă, cu doi jandarmi şi un procuror care au intrat în clădire pentru a-l duce pe Mircea Moloţ la audieri. Moloţ este suspectat de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi abuz în serviciu. Astfel, preşedintele CJ Hunedoara ar fi acordat contracte din bani publici unor firme care, la rândul lor, au subcontractat lucrările unor firme ce aparţin ginerelui lui Moloţ. Faptele ar fi avut loc în ultimii trei ani.

România TV a prezentat atât imaginile cu Mircea Moloț în timp ce era dus la DNA, dar și imaginile când se afla în Hunedoara, în campania electorală pentru Klaus Iohannis. Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat subiectul prin prisma celor două ipostaze.

Întrebat ce înseamnă aceste asocieri de imagine, realizatorul emisiunii "Ediția de seară" a zis: "Vă răspund cu o întrebare ceea ce de regulă mă deranjează teribil, dar de această dată se potrivește. Ce s-ar fi întâmplat dacă imaginile acestea ar fi fost difuzate între turul 1 și turul 2 al alegerilor prezidențiale? La fel și imaginile cu restul camarilei, cu doamna Alina Bica, cu toată povestea pe care o știm deja. Am fi constatat că aveam de-a face cu aceeași mizerie - că unii au pozat, în campanie, ca niște porumbei ai păci, iar ceilallți roșii erau corupți, ticăloși și bandiți. Sunt corupți și la unii, și la alții, dar nu toți sunt așa".

În campania electorală pentru Klaus Iohannis:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel