Mircea Lucescu, despre Douglas Costa de la Juventus: El mă strigă tată

Douglas Costa și-a ajutat echipa, Juventus, să se califice în optimile Ligii Campionilor, încă din etapa a patra din faza grupelor. Brazilianul, intrat în minutul 70 pe teren, a marcat golul victorie, scor 2-1 cu Lokomotiv Moscova, iar campioana Italiei este liderul grupei D, cu 10 puncte.

Douglas Costa este unul dintre jucătorii pe care i-a antrenat și antrenorul român Mircea Lucescu, pe vremea când amândoi erau la Șahtior. Tehnicianul a vorbit în presa din Peninsulă despre mijlocașul de 29 de ani.

"Când am văzut golul marcat cu Lokomotiv Moscova, am zis OOOOHHHHHH!, cam aşa a sunat prima mea reacţie. El mă strigă Tată încă de când eram la Şahtior. A marcat un gol superb, dar el are potenţialul de a realiza asemenea faze în fiecare meci. Credeţi-mă, îl cunosc foarte bine. Eu l-am luat din Brazilia şi l-am adus în Europa când avea doar 20 de ani.

Este un jucător foarte generos, el preferă să paseze în faţa porţii decât să marcheze. Însă are o tehnică excelentă, controlează foarte bine mingea, are viteză şi pleacă foarte bine pe spaţiile libere, aşa că mi-aş dori să marcheze mai multe goluri.

Douglas Costa este un jucător de mare calitate şi n-ar trebui să fie invidios, spre exemplu, pe Mbappe, nu îi este cu nimic inferior. Are faţă de copil, dar este un adevărat campion" , a declarat Mircea Lucescu pentru Tuttosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel