EXCLUSIV  Mircea Ifrim, despre PARAPSIHOLOGIE: Unde e poziționat al șaselea simț. Minunile lui Sathya Sai Baba

Academicianul Mircea Ifrim a vorbit, la interviul DCNews, despre parapsihologie. 

Unde e poziționat al șaselea simț

”Aici sunt două lucruri foarte clare. Incontestabil, metapsihologia există, persoanele dotate în mod special există. De exemplu s-a cercetat și am scris în carte despre logaritmul neperian, care apare cu periodicitate la toate cele cinci simțuri ale omului. Între văz și auz, spațiul este liber. Probabil, făcând supoziții, acolo e al șaselea simț.” a spus Mircea Ifrim, pentru DCNews.  

”Privind toate aceste emisiuni (cu parapsihologi, n.r.), pot să vă spun că într-adevăt există oameni cu asemenea capacități.” a subliniat academicianul. 

Profet din India

Mircea Ifrim a povestit despre un parapsiholog din India: ”Am fost în India și am scris în carte despre experiența mea cu Sathya Sai Baba, era de-a dreptul uluitoare și cărți scrise despre Sathya Sai Baba de un medic și psiholog american care-l urmărea în toate împrejurările. Era un profet cu puteri absolut foarte ridicate. Există parapsihologia, dar, în numele acestui fapt, există o serie de oameni, la care am foarte multe rezerve că rezolvă tot prin bioenergii.”

Minunile lui Sathya Sai Baba

Academicianul, întrebat fiind cum recunoști un escroc și cum diferențiezi omul înzestrat cu al șaselea simț de acesta, a afirmat: ”După rezultatele pe care le au. De pildă, Sathya Sai Baba, când am fost într-o audiență, lângă mine stătea un profesor american de la Harvard, care mi-a spus: `De cinci ani vin regulat la Sathya Sai Baba, am avut un cancer bronho-pulmonar cu invazia mediastatică, toți medicii mi-au spus că nu mai e nimic de făcut, făcea o cenușă din mână specială și m-am vindecat, de atunci vin regulat în semn de recunoștință`. Când a venit Sathya Sai Baba în dreptul nostru l-a îmbrățișat pe profesorul acela și se vedea că se cunoșteau. În dreapta mea, era un general indian cu aceeași istorie. Era clar ce se întâmplă la Sathya Sai Baba și venea o mulțime de lume.”

[citeste si]

Academicianul a mai vorbit despre ”o minune” a lui Sathya Sai Baba. Vezi în video de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel