Mircea Drăghici, soție condamnare: Represiune și intimidare! Un lucru e cert

Mircea Drăghici a transmis un mesaj, după ce soția sa a fost condamnată la închisoare, în primă instanță, cu suspendare.

"Decizie nedreaptă în mijlocul campaniei electorale. Asta i s-a întâmplat astăzi celei care, dacă nu era soția mea, nu ar fi avut niciodată un astfel de dosar. O victimă colaterală a unui demers din ce în ce mai agresiv de represiune și intimidare - un asalt profund nedemocratic, concertat și cu nimic altceva decât o miză electorală.

Un lucru e cert, nu ne vom lăsa linșați, nu ne vom lăsa călcați în picioare, nu ne vom lăsa puși la pământ. Dimpotrivă, avem dovada că TREBUIE să continuăm să facem binele care atât de tare îi deranjează...", a scris Mircea Drăghici pe Facebook.

Soţia trezorierului Partidului Social Democrat a fost condamnată în primă instanţă la închisoare cu suspendare, într-un dosar de corupţie. Georgiana Drăghici a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare într-un caz legat de finanţarea din bugetul Ministerului Tineretului a unei tabere pentru tineretul social-democrat.

Vezi și: Olguța Vasilescu, anunț: S-a semnat! Importanță majoră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel