Mircea Drăghici, după discursul lui Trump de la ONU: Adevăr pe care mulți încearcă azi să-l ascundă

Mircea Drăghici
Mircea Drăghici

Mircea Drăghici a făcut o serie de precizări după discursul președintelui Donald Trump de la ONU.

Lumea liberă trebuie să-și accepte fundamentul național. Nu trebuie să-l șteargă sau să-l înlocuiască, a spus președintele Statelor Unite în discursul de la ONU, în care afirmă un adevăr pe care mulți încearcă astăzi să-l ascundă: viitorul nu aparține globaliștilor, ci patrioților.

Globalismul distruge ființa națională și adâncește discrepanțele sociale în defavoarea statelor mai puțin dezvoltate. O politică de dreapta mondială polarizează resursele în jurul marilor puteri, în timp ce doar stânga politică are capacitatea și voința de a reduce discrepanțele dintre statele lumii.

Ca să distrugi suveranitatea unui stat, e obligatoriu să duci în derizoriu politica de stânga prin decredibilizare. Globaliștii stiu cel mai bine asta. Tocmai din acest motiv suntem, de ceva timp, martori și ținte ale unor atacuri din ce în ce mai puternice.

Pentru că „Prin noi înșine" - sloganul platformei de dreapta - îi favorizează pe cei puternici, tot mai puternici. Doar „Comunitatea înaintea tuturor" - sloganul de stânga - poate pune în prim plan identitatea națională și diminuarea discrepanțelor sociale”, a scris Mircea Drăghici pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel