Mircea Diaconu, singurul concurent puternic pentru Klaus Iohannis, transmite Pro România

Copreşedintele organizaţiei Botoşani a Partidului Pro România, deputatul Mihaela Huncă, este convinsă că independentul Mircea Diaconu, care este susţinut şi de partidul condus de Victor Ponta, este singurul candidat capabil să îl învingă la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie pe actualul şef al statului, Klaus Iohannis. 

Mircea Huncă a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Diaconu este 'un om care poate oricând să reprezinte cu patriotism şi cu demnitate această ţară'.

"Cred că Mircea Diaconu este singurul candidat care îl poate învinge pe Klaus Iohannis şi cred că noi, cetăţenii acestei ţări, avem nevoie de un altfel de preşedinte şi acesta poate fi Mircea Diaconu. (...) Cred că alegătorii acum, prin votul lor, pot să îşi exprime dorinţa de a avea altceva la nivelul cel mai înalt al ţării, un om de-al lor, un om care le înţelege nevoile, un om care discută cu ei, un om care poate oricând să reprezinte cu patriotism şi cu demnitate această ţară", a declarat Huncă, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel